Mannerheimintie 64
Puh. (09) 493 545
optikko@oopperanoptiikka.fi

Käyttöehdot

Piilolinssien tilauksesta
Voit ostaa piilolinssit verkosta vain, jos olet käyttänyt piilolinssejä aikaisemmin.
Jos et ole aiemmin käyttänyt piilolinssejä, pitää sinun ensin käydä optikolla. Optikko sovittaa sinun silmiisi sopivat piilolinssit ja neuvoo muutenkin piilolinssien käyttöön liittyvissä asioissa.

Sinulla täytyy olla tuore optikon tai silmälääkärin määräys siltä varalta, että voimakkuus on muuttunut. Silmien terveydentila on myös hyvä tutkia säännöllisesti. Halutessasi voit aina käydä liikkeessä tarkistuksessa tai soittaa (puh. 09-493 545), jos on kysyttävää.

Oopperan Optiikan verkkokauppaa hoitaa optikko, jolla on myös oikeus sovittaa piilolinssejä. Toimintaa sitoo laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä. Näin ollen asiakasrekisteriä ei käytetä mihinkään muuhun toimintaan.

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella
tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat antaa palautetta verkkokaupasta, soita (09) 493 545 tai lähetä sähköpostia optikolle osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.